C:\home\gulahunden_kunder\pnrnordic\www\_userControls\product_attribute_templates\u\uba.ascx.vb(183): error BC30205: End of statement expected.

UBA

UBA seriens tvätthuvud producerar vattenstrålar ur ett roterande sprayhuvud, som roterar kring sin vertikala axel. Den har en sofistikerad design där huvudet har en långsam rörelse tack vare en friktionsmotor. Då motorn har en långsam rotationshastighet, kommer vattenstrålarna att jobba med full effektivitet då de inte slås sönder till droppar; detta möjliggör en högre anslagskraft mot cisternens väggar. Huvudets design kan inkludera en stråle riktad uppåt vilket möjliggör tvätt av taket även runt inkommande matningsrör, ett område som är svårt i många fall, förverkligar i detta fall ett riktigt 360° spridning.

Överlägsen tvättkraft, snabb tvätt-cykler och lägre volymer av tvättlösningar behövs. UBA tvätthuvuden finns i två olika storlekar, och med två olika spraymönster, som visas i diagrammet nedan. Rotationshastigheten varierar, beroende på trycket, mellan 5 och 12 v/min.

Kontakta oss om du har en fråga ang. denna produkt

För mer information, klicka på pdf:en med datablad.

Roterande tankrengöringsdysa med hög anslagskraft